Resident Evil 6 pridá multiplayerové módy

05.12.2012 17:16

 

Capcom čoskoro pridá do Resident Evil 6 nové módy, ktoré obohatia obsah hry a rozšíria multiplayer.

18.decembra budú exkluzívne prednostne na Xbox 360 dostupné multiplayerové módy Predator, Survivors a Onslaught. Každý jednotlivo stojí 320 MS bodov a všetky tri v jednom balíčku 720 MS bodov na XBLA.

 

Okrem toho bude 17.decembra bezplatná aktualizácia pre Xbox 360 aj PS3, ktorá umožní nastavenie kamery s väčším rozhľadom. Pridá aj sprievodné titulky a možnosť zapojiť iného hráča do kooperácie v Kampani Ada Wong a tiež extrémne náročnú obtiažnosť s príznačným pomenovaním No hope.

 

Predator je určený pre 6 hráčov. Jeden prevezme úlohu bio-organickej zbrane, Ustanaka, ktorý šiel v kampani po Jake Mullerovi a ten sa snaží eliminovať ostatných hráčov v pozícii ľudí. Ľudia sa pokúšajú zastaviť svojho protivníka, alebo aspoň prežiť do konca misie.

Režim Survivors je založený na klasickom sólo a tímovom versus móde s doplnkovou súčasťou. Keď hráča zabijú nepriatelia, stane sa jedným z nich a útočí na ľudí. Po zabití človeka sa oživí v ľudskej forme. Posledný človek alebo tím víťazí. Zúčastniť sa môžu dvaja až šesť hráčov.

Onslaught poverí dvoch súperiacich hráčov likvidovaním prívalov nepriateľov. Reťazové kombá nasmerujú protivníkov na oponentovu stranu a tak priblížia šikovnejšieho hráča k víťazstvu.

Diskusia

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok